Com matrícular-se
 

Et contem pas a pas com fer la matrícula a les diverses activitats de les Escoles Esportives Municipals del Verger.

Es molt super fàcil!


Es pot realitzar des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

Introduir tots els camps amb les dades correctes.

Saber que NO HAS DE RECARREGAR LA PÀGINA en cap moment. Si ho fas perdràs tota la informació que ja havies introduït i hauràs de tornar a començar.

Per a fer el pagament. has tenir a prop, la targeta crèdit per d'agilitzar la matrícula. Matrícula no pagada no serà vàlida

 

Ho veiem tot amb més detall? Comencem!

 

PAS 1. Tria esport

 

Una vegada hages accedit a la pàgina web www.eemelverger.es hauràs de clicar amb l'esport elegit (els esports són: futbol, bàsquet, handbol, pilota valenciana, multiesport, natació, natació sincronitzada, pàdel, tennis, defensa personal i ballet).

S'obrirà una finestra emergent a on trobaràs la informació de la matrícula i hauràs d'emplenar els camps requerits (data naixement, gènere i codi postal) per tal d'iniciar la matrícula. A continuació prem el botó verd CONTINUAR MATRÍCULA.

!!! En el cas dels esports ofertats que gestiona Tonus com natació, natació sincronitzada, pàdel, tennis, defensa personal i ballet, prem el botó verd CONTINUAR MATRÍCULA i accediràs a una pàgina externa i ja t'indicaran com procedir.

 

PAS 2. Dades alumne

 

• Emplena les dades de l'alumne/a el qual vols inscriure. Fixa't bé que abans de cada casella a emplenar t'indica quin tipus d'informació necessita cadascuna d'elles. 

Tria el tipus de document d'identificació de l'alumne/a (DNI, NIF, NIE, PASSAPORT O NIA) en qüestió i seguidament introdueix els números i els caràcters del document.

Introdueix el nom i els dos cognoms de l'alumne/a. 

Escriu l'adreça, la població, el codi postal del municipi, la província i la nacionalitat a la qual pertany l'alumne/a matriculat.

• Adjunta els documents* de l'alumne/a necessaris per a la matrícula. En aquest cas són una fotografia de l'alumne/a i altres dos, tant de l'anvers, com del revers del document d'identificació que has marcat anteriorment.

NOTA: Si tot aquest procediment el fas des del mòbil, pujar les fotos serà molt fàcil, ja que en el moment en què la pàgina te les demane podràs fer una fotografia al document en qüestió i pujar-la al moment.

En el cas que no disposes de les fotos o el document d'identificació en eixe moment, pots botar aquest pas sense cap tipus de problema i en un altre moment pujar els documents/imatges. 

Emplena les dades parentals del CONTACTE PRINCIPAL que tindrà l'alumne/a. Aquest camp és obligatori, de manera que has d'emplenar la informació amb el DNI, el nom i els cognoms, el telèfon i el correu electrònic del pare, mare o tutor que consideres. Si vols tindre un segon contacte ho podràs fer des de l'Àrea privada.

Emplena les dades mèdiques. Si l'alumne/a té alguna dada mèdica que s'haja de conéixer, com una incidència mèdica, al·lèrgia o intervenció quirúrgica rellevant pots indicar-ho en aquest apartat. 

En el cas que l'alumne/a NO tinga cap rellevància mèdica per comunicar, pots botar-te aquest pas automàticament. 

A continuació, has de clicar les següents caselles per a acceptar les normes EEM i la política de privacitat i donar-li el botó d'Acceptar. En el cas de no fer-ho, no podràs finalitzar la inscripció. 

 

Pas 3. Informació de matrícula i quota de pagament

 

Arriba el moment de triar quina modalitat de pagament vols fer, si el 100% de la matrícula o pagar en dos quotes del 50% cadascuna.

Durant el període de formalització anirem informant-te per mail de l'estat en que es troba la teua matrícula: pagament, documentació, etc.

No tindràs dret a plaça esportiva fins que no realitzes el pagament i la matrícula no serà efectiva. Hauràs de tornar a introduir les dades.

El pagament és realitzarà únicament a través de targeta de crèdit i de forma segura. És important que la tingues a prop teu al realitzar la matrícula.

• Apunta-t'ho en l'agenda i no te la jugues! ; ).

 

Pas 4. Passarel·la de pagament

 

Emplena les dades que que et demana la passarel·la i accepta.

En acabar el pas de pagament, arribaràs a la pàgina de INSCRIPCIÓ REALITZADA CORRECTAMENT!!! amb el resum i les indicacions a tenir en compte.

NOTA:
• L'esport de Pilota Valenciana el pagament s'haurà de realitzar mitjançant transferència bancària. I per tal de justificar-la tindreu que adjuntar els rebuts de pagament en la vostra Area Privada. (està situada en el menú web, a la dreta, en la part superior)
• L'esport, Atletisme, de moment és realitzarà mitjançant reserva. Quan arribe l'hora de pagament vos informarem.

 

Pas 5. Verifica el teu mail

 

Hauràs rebut al teu mail un correu com a que ha estat realitzada i amb el número de registre de matrícula.

Abans de res, revisa si tens el mail a la carpeta SPAM "Correos No deseados"

En cas de no ser així, contacta a escoleesportives@elverger.es o amb Núria Pino 699 44 32 38

 

Pas 6. Enhorabona

 

Enhorabona família ja esteu a les Escoles Esportives Municipals del Verger.

Salut i Esport!

 

Cal saber

 

• Adjuntar documents: Si no has adjuntat els documents necessaris, com la foto de carnet de l'alumne/a, el DNI per davant i per darrere, ho podràs fer des de l'Area Privada.

• La foto carnet d'alumne/a i el DNI, s'ha de realitzar correctament. No seran acceptada, imatges borrosses i de lluny. 

• Pagamament 2a quota: S'accedeix des de l'Àrea Privada.

• Com accedir a l'Àrea Privada: Es troba en la part superior dreta de la pàgina web. IMPORTANT! Des de l'Àrea Privada pots accedir a les dades de l'alumne/a i necessitaràs el DNI del contacte principal, així com el codi d'ús que s'enviarà al correu electrònic que hages introduït en les dades parentals del contacte principal. 

• Camps no necessaris alhora de fer la reserva de la matrícula:

  • Adjuntar documents DNI
  • Adjuntar foto carnet
  • Adjuntar Dades Mèdiques

Encara que si ho fas al moment, en ajudaràs a tindre una major gestió. Gràcies.

 

Realitzar Matrícula

MATRÍCULES ESPORTIVES