Temp. 2023/24
 

Estimades i estimats esportistes i estimades famílies,

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Verger iniciem el període de matriculació de la temporada 2023/2024 de les nostres Escoles Esportives Municipals amb moltes ganes de continuar treballant per la formació esportiva de cada un de les i els esportistes.
 

Esports

Aquest any continuem amb les modalitats de pilota valenciana, futbol, bàsquet, hàndbol i multiesport i les que es realitzen en el centre esportiu TONUS, natació, natació sincronitzada, pàdel i tennis.

Com a novetat, introduïm de nou la iniciació a l’atletisme després dels èxits aconseguits en els Minijocs i el ball funky en el centre esportiu TONUS.

 

Tasques realitzades

Per altra banda, de les tasques realitzades durant la temporada anterior, cal destacar el patrocini de la roba esportiva del 50%, les millores en la substitució de les banquetes, canvi de les porteries, substitució de tot el rec i el nou marcador electrònic en la zona esportiva del camp de futbol i el nou conserge per a les zones esportives.
 

Tasques pendents

De les tasques pendents ens queda per renovar la gespa del camp de futbol aprovada des de fa quasi 2 anys per part de la Diputació d’Alacant i que, previsiblement, es renovarà aquest estiu; la millora del carrer de la pilota amb més il·luminació i solucionant les problemàtiques amb les voreres i amb les finestres i per últim, el tancament de la pista poliesportiva incorporant grades en el seu interior. El projecte d’aquest últim ja està fet i sols queda posar-ho en marxa mitjançant subvencions i inversions municipals.

Les tasques pendents, com bé sabeu, no es realitzen del dia a la nit. Però la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Verger és conscient de quines són les necessitats en les instal·laciones esportives municipals i ho deixarà plasmat per a què en un futur pròxim queden realitzades.
 

Enhorabona

Enhorabona per tots els èxits aconseguits durant aquestos 4 anys en el que he tingut el plaer i l’honor de ser el vostre regidor d’esports. Continuaré treballant per totes i tots vosaltres com a President de les Escoles Esportives Municipals.

Que en el vostre camí vital sempre hi haja salut i esport,
Miguel Pou Pérez.

MATRÍCULES ESPORTIVES